Venway Expect No Mercy aka King

Vi har forelsket os i Keeshond

Efter 2 års reserch på Keeshond bl.a. ved besøg hos Kennel Wenkje v/Bjarne og lene Engvang i Vejle, (Desværre fik vi ingen hvalp fra dem - vi vidste ikke de skulle have hvalpe). Men vi fik nogle hints. Da vi kørte derfra - havde vi "blod på tanden ;) " til at reserche videre. Vi har været på diverse udstillinger under DKK. For at studere Keeshond.

Vi blev af Kennel Wenkje henvist til en svensker som var på udstillingen i Fuglebjerg i september 2015. Men vi havde desværre mistet visitkortet vi fik af hende - hun havde ellers nogle skønne hunde.

Vi blev også henvist til Vivi Vigdal - fra Norge. Her fik vi os en god snak om Kees.  Så god en snak at hun henviste til Door de Wolff. Som jeg straks kontaktede.

Door de Wolff stod faktisk og skulle have hvalpe 8. oktober 2015. Spændende tænkte jeg. Vi skrev sammen og var også online på Messenger - so vi kunne se hinanden an. Det endte med, at vi ventede på hvalp til 8. oktober. Der var reserveret 3 hanner for uden den han til os. Scanningen af hundemoderen viste 4 hvalpe - Så der skulle ske et mirakel, hvis jeg også skulle have en hanhvalp. Sandsynligheden for det var ikke stor.

I mellemtiden havde jeg en drøm, det er faktisk lidt trylle trylle.. Faktisk drømte jeg, at Britt havde født og hun fik 2 hanner og 2 hunner og efter et godt stykke tid senere fødte hun en han mere. Det skrev jeg til Door de Wolff på FB 😀 

6. oktober 2015, kl.   , blev 4 fire sunde og velskabte hvalpe født og Door de Wolff - beklagede at jeg desværre ikke fik en hvalp denne gang 🙂. Men sådan er det tænkte jeg, så må jeg jo vente 🙂 Men efter nogen tid - blev endnu en hvalp født 🙂 og pludselig kom der en besked fra Door de Wolff om, at jeg alligevel fik en hvalp. Jeg skrev til hende på FB, og spurgte om hun kunne huske, hvad jeg havde drømt - og det kunne hun.. 😀 Det er godt nok lidt mærkeligt.. Det er lidt uhyggeligt at jeg drømmer sådan og så sker det !

Jeg takker den person som tog en hun hvalp i stedet for en han.. Jeg ved i skrivende stund ikke hvem det er, men jeg er den person dybt taknemmelig. ❤

Nu går jeg bare og venter på at vi skal en tur til Holland d. 4. december for at hilse på Door og vores lille King ❤ Vi kan desværre først hente ham d. 19. januar 2016, da han først skal rabies vaccineres og afvente 3 uger herefter. Det bliver en hård og lang periode for os. 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.07 | 12:01

rigtig fin orientering

...
07.08 | 22:31

Lån www.METAsHUS.dk Feriehuset er velegnet til mange hunde.

...
01.07 | 00:22

Nej ingen af mine hunde er til salg... Men tak for interessen...

...
30.06 | 17:12

sælger du nogle af de fantastiske hunde? hvis du gør så kontakt mig på 22801905

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE