Pagroni´s Princess Mille

27.01.2011 Her er jeg lige blevet 1 år og 2 mdr. Jeg kan godt finde ud af at hygge mig ... Vov vov

Her følger en masse om mig... Vov Vov

OBS !!!
                  
Billederne på denne hjemmeside er beskyttet af loven om ophavsret!
Det betyder at de ikke må kopieres uden tilladelse!
Copyright
www.elmhorst.dk 2010 - 2015
 

                                            

2010.07.05   
Mille er nu 7 mdr. og allerede på vej til at blive en ven for livet...  Jeg elsker hende så meget... Vi må først starte agillity når Mille er 1 år gammel. Men vi kan jo godt træne at hun springer selv om det er helt ned ved jorden... Det skal nok blive godt er jeg sikker på ;0)
 

2010.06.13 
Vi har købt ting til agillity... Vi skal træne Mille. Det bliver sjovt.. Hun er meget lydig og dygtig... Så det bliver rigtig spændende....

2010.05.05 
Idag har jeg lagt en ny video "Mille nusser bamsen" ind. Der er lagt flere billeder ind i Milles bog - nyt forside billede på milles forside...
Mille går i hvalpelegestue og vi skal til at lave lydighedstræning.. Vi drømmer også om lidt agility... Men nu må vi se..

2010.03.30 

Mille vejer i dag 2.9 kg - hun er godt nok blevet en dejlig hund... Vi går til hundetræning 1 gang om ugen (tirsdag) og legestue når jeg kan for mit arbejde.. Men det skulle også gerne være en gang om ugen (torsdag). Mille skal udstilles d. 24. april ;0) Vi glæder os til at se hvordan det kommer til at gå.


2010.03.01  
Mille vejer idag, hvor hun er 13 uger og 5 dage - 2.270 kg - hold da op hvor hun vokser... ;0) Hun er bare så dejlig og der er gang i hende... Desværre nåede jeg ikke at filme det. Men Mille havde været en tur på mennesketoilet. Her tog hun fat i en snip af toiletrullen, som hun trak rundt i huset. Hun gik oprejst med knejsende nakke og stolt med en hale af toiletpapir efter sig.. Hun er en rigtig bandit ;0)

2010.02.21  
Mille er i dag  3 mdr og 4 dage gammel og vejer 2 kg... ;0) Dejlige kraftige ben og stor dejlig hvalpepels... Hun er bare så yndig... En rigtig prinsesse !!!

2010.02.14 
Mille vejer i dag 1850 gram... på onsdag er hun 3 mdr. Hun vokser godt og er bare så dejlig og legesyg...

2010.02.07 
Mille er i dag 10 uger og 4 dage. Hun vejer 1675 gram. Godt gået Mille hun er kun ca. 800 gram fra at veje lige så meget som Ceriklina ;0)
Hun vokser godt og er en meget aktiv og glad hund. Hendes potentiale og selvtillid fejler absolut intet. Hun går ind i alle hjerte med hendes dejlige væsen. Men - og der er et men Ceriklina syntes ikke hun er så dejlig. Hun kan ikke lide hende. Ceriklina´s selværd er ikke det største... Men det skal vi have rettet op på, med noget hjælp. Mere på Ceriklinas side...

2010.01.31 
Vi har vejet Mille i dag og hun vejer 1460 gram ;0) Hun spiser godt og leger meget. Folk falder helt i svime over hende ;0) Det er ikke Ceriklina´s skyld at de endnu ikke er forsonet. Mille vil gerne bide i Ceriklinas ben og hale - Vi er i gang med at lære Mille at det må man ikke. Så må vi se om Ceriklina kan bløde lidt op.. når Mille ikke længere bider ;0)
Mille ved nu godt hvad det betyder når vi siger - "skal du ud og tisse" så er hun ude ved døren ;0) Vi har da stadig uheld inde - meeen det er flot de gange hun kommer ud og tisse.. Vi har været heldige og få hende ud 2 gange før hun skulle gøre stort. Der ligger så meget sne at hun bliver optaget af det i stedet for at lave. Så bliver vi nødt til at tage hende ind - før hun bliver for kold... Men vi bliver bare stille og roligt ved med at træne... Idag har Mille fået en børste tur og en gang tandbørstning. Vi skal også lige have kigget på hendes poter og ører - pelsen er i gang med at vokse ud igen ;0)  Hun skal jo være fin ;0)

2010.01.24 
Så må jeg vel hellere lige fortælle at vi jo fik Mille hjem til os d. 23. januar ;0) Det var rigtig dejligt... ;0) Vi har haft meget at se til - Jeg har godt nok "barsel", men der er meget at se til med sådan en lille baby i huset. Men det er viildt dejligt - hun er så skøn...
Hun vejer i dag 1355 gram.

2010.01.22 
Så er det i morgen det sker... Dagen hvor vi skal hente vores lille pus hjem til os - og vi glæder os.. Nå, jeg skal lige have forberedt nogle ting ;0)

2010.01.20
Mille er i dag 8 uger !!!!
Hun har været hos dyrlægen og blive vaccineret og fået lavet chip. Hun er blevet undersøgt - Da hun jo er den eneste pige - skulle dyrlægen lige til at tjekke hende for at stenene var kommet ned... Men det var de jo ikke af gode grunde ;0)
Hun pev slet ikke - men hun er jo også et hunkøn ;0) Drengene pev en værre koncert ;0) he he. De skal nok komme over det - de stakler ;0)
Vi glæder os til at få Mille hjem til os på lørdag... Vi glæder os heeeelt viiiiildt meget.

2010.01.08
Mille er i dag 6 uger og 2 dage.
Jeg har talt med Poula idag. Mille møver på og lærer nye ting. Spiser godt og bliver stor ;0) - Mille bliver børstet og får klippet negle - Det med neglene er nu blevet gjort siden hun var 14 dage... Så hun er fin når vi skal hente hende d. 23. januar ;0) Vi glæder os heeelt vildt !!! - og vi er meget spændte på hvordan Ceriklina reagerer når hun ser vi skal have Mille med hjem - Håber hun bliver glad for igen at have en legekammerat.

2010.01.06
Mille vejer nu 1 kilo ;0) Stor pigehund...

2010.01.01
Vi har idag modtaget mail fra Poula, samt nye billeder ;0)
Kære Bente og Tommy og Ceriklina,
Jeg er lidt sur på min gamle mor for hun har sat mig Mille og mine brødre over i en åben kravlegård, og det er jeg ikke tilfreds med - vov. Nu kan jeg jo se hele min gamles mor stue og alle hendes julenisser og dem må jeg jo ikke lege med, og det er jo en stor verden uden for - vov. Og så skal jeg selv begynde at spise - og lidt ymer pu ha det kan jeg ikke lide. Så jeg går bare op på underskålen - så får jeg bare ymer på min fine pels  - så skælder min mor ud og siger, at jeg er en lille gris - men den siger jo øf  - og jeg siger vov vov.

 

Kærlig hilsen fra Mille jeg skulle hilse fra min gamle mor Poula vov

                         
2009.12.31
Mille vejer nu 840 gram ;0) Hun spiser godt fra mor, men hun er igang med at lære, at spise hvalpefoder og hun kan ikke lide det... Mors mad er bedre.. Hun er vist også en selvstændig dame 🤩 Det er vi spændt på - hvad det indeholder ;0)

2009.12.25
Mille vejer nu 650 gram.
Vi var på besøg hos Poula og alle pomserne - Tommy, jeg og Ceriklina ;0) Det var en rigtig dejlig dag - Vi blev som sædvanligt taget imod som konger og baroner... Vi fik dejligt rugbrød med alt hvad man kunne ønske sig... Vi fik filmet og taget en masse billeder af Mille, hendes mor og brødre.. Det var dejligt at se Mille og røre ved hende... Århhhhhhh hvor var hun dejlig.. Ceriklina fik også hílst på hende - de snusede til hinandens næser.. (Desværre tænkte jeg ikke på at få taget et billede af det, ærgeligt.) Det skal nok komme til at gå mellem de to. Ceriklina er jo en sød og rar hund.. Så vi er sikre på at de to nok skal komme godt ud af det med hinanden. Vi fik selvfølgelig også hilst på Cherie og hendes hvalp - han er er altså også en sød og dejlig hvalp. Fernando skal han vist hedde hos sin nye mor og far... Kram fra os til Fernando. Gigi´s hvalpe er også alle nogle dejlige hvalpe - deriblandt selvfølgelig Mille - vores kønne hvalpepige... ;0) Vi nåede jo også lige at forelske os i den store han som var en livlig fyr.. den anden hvalpedreng var også en charmør´han var lidt lysere end de andre - men en køn og sød hvalp..
Alle hvalpe og mødre og de andre pomsere bor kongeligt hos Poula - Hun passer og plejer dem ja nærmest kongeligt... Skal man have en hvalp - så er  Poula en rigtig god avler... Vi er rigtig glade for at vi her i anden omgang også får en hvalp fra Poula. Vi er rigtig trygge ved at købe hos Poula. Hun ved hvad hun har med at gøre... Vi er faktisk kommet til at holde rigtig meget af dig - Poula ( og vi mener det !!!!)

200912.22
Mille har fået tænder ;0) kom vist til at tygge i Poulas finger ;0)

2009.12.20
I dag har vi modtaget følgende mail fra Mille.


Hej min nye mor og far og søster vov.

Jeg vil lige fortælle at jeg har gået en omgang i kravlegården i dag vov,

                                                                           kærlig hilsen fra Mille vov

2009.12.19
I dag har vi fået nye billeder af Mille ;0) og vi har idag fået at vide af Poula, at Mille d. 17. dec vejede 580g. - Hun spiser godt - ;0) det kan man også se på billederne ;0) Hun er bare så sød... !!!!!

2009.12.15
Jeg har talt med Poula i dag. Mille vejede i går 530g. ;0) Hun er meget aktiv for at komme på benene.. Men numsen er liiidt tung... ;0) Poula ser på at sende nogle flere billeder... ;0)

2009.12.11
Poula har oplyst at Mille nu vejer 450g. Mille bliver nu, hvor det går så godt, vejet én gang om ugen...

Jeg har desværre ikke nogen nye billeder af Mille - da vi jo ikke bare sådan kan besøge hende... Men lige så snart der dukker nogle op - bliver de lagt herind. Mille har fået øjne og er begyndt at se sig om... ;0) Vi glæder os til at præsentere Ceriklina og Mille for hinanden... Vi har store forventninger til hvordan Ceriklina vil tage imod Mille...

2009.12.08
Mille vejer nu 380g - stor pige :0)

Der er bestilt færgebilletter til d. 25. december 2009. Så tager vi til hundehvalpeafdelingen hos Poula.
Vi glæder os viiiildt meget til at få taget en masse billeder og videos af vores lille Mille og hendes mor. Vi har Ceriklina med. Vi ved, at Poula glæder sig til at se hende.. ;0)

Vi glæder os også til at se dig Poula...


        
                                        

 Modtaget d. 8. december 2009 på mail fra Poula.

Kære Bente, Tommy og Ceriklina.

I dag har Ceriklina´s lillesøster fået øjne hurra vov. Nu kan jeg snart, jeg Prinsess Mille, se når jeg kravler over til min nye familie. Jeg skynder mig rigtig meget at spise fra min mor vov, så jeg kan blive stor.

Kærlig hilsen fra Prinsess Mille - Jeg skulle hilse fra min mor Poula.

Pagroni´s Prinsess Mille:

Så er jeg her - lige mellem 2 dejlige fyre!!  Jeg kom til verden d. 25. november 2009..

Jeg bor stadig sammen med min mor Gigi og vores avlermor i Galten i Jylland - så min ny "mor" og "far" venter spændt på at møde mig.. De bor i heeelt ovre på Vestsjælland sammen med en pomeranian som mig og hun hedder Ceriklina. Hende glæder jeg mig også til at møde.. Håber hun kan li´mig.

Min nye mor og far kommer over og besøger mig inden Jul.. Så det glæder jeg mig meget til. Jeg skal ikke med dem hjem første gang de kommer. Jeg skal jo lige blive 8 uger, før jeg må rejse fra min mor og min avlermor. Men det er også godt. så har jeg lidt tid til at være hos min mor...

Vov Vov

Mille

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

kim jørgensen | Svar 27.12.2009 21:15

hvor er hun bare kær

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.07 | 12:01

rigtig fin orientering

...
07.08 | 22:31

Lån www.METAsHUS.dk Feriehuset er velegnet til mange hunde.

...
01.07 | 00:22

Nej ingen af mine hunde er til salg... Men tak for interessen...

...
30.06 | 17:12

sælger du nogle af de fantastiske hunde? hvis du gør så kontakt mig på 22801905

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE